Home

Qifteli - Instrument Shqipetar APK-Download

Qifteli - Instrument Shqipetar

Qifteli - Instrument Shqipetar

  NamePlay the Cifetlia APK
  Version2.4 (15)
  Aktualisiert01. Mai 2018
  EntwicklerProfessional Development Studio
  IDcom.mediadaily24.qifteli
  Installationen100.000+
  KategorieApps, Unterhaltung

Me Aplikacionin Qifteli - Luaj Qiftelinë ju keni mundësinë te performoni këngë të gatshme, por edhe të krijoni këngët tuaja.

Qifteli përveç mundësisë për të krijuar këngë ka mundësinë për të zgjedhur mënyrën me të cilën doni që të performoni këngën.

- (Shake) Mënyra me lëkundje të telefonit
- (Swipe) Mënyra me lëvizje të gishtit nga e majta në të djathtë dhe nga e djathta në të majtë
- (Autoplay) Mënyra me të cilën ju mund të lëshoni këngën tuaj për ta ndëgjuar

"The (qifteli)çifteli (çiftelia, qifteli, Albanian: "doubled" or "double stringed") is a plucked string instrument, with only two strings, played mainly by the Gheg people of northern and central Albania and Kosovo.

(Qifteli)Çifteli vary in size, but are most often tuned to B and E (the same as the top two strings of a guitar). Usually the lower string is played as a drone, with the melody played on the higher string. The (qifteli)çifteli is a fretted instrument, but unlike most it is not fretted in a chromatic scale (one fret per semitone), but in the diatonic scale with seven notes to the octave." - source: Wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%87ifteli )
App Version
NamePlay the Cifetlia APK
Version2.4 (15)
Aktualisiert01. Mai 2018
EntwicklerProfessional Development Studio
IDcom.mediadaily24.qifteli
Installationen100.000+
KategorieApps, Unterhaltung
APP-Screenshot
→
→
→
→
→
→
→