Home

Pihlajalinna terveyssovellus APK-Download

Pihlajalinna terveyssovellus

Pihlajalinna terveyssovellus

  NamePihlajalinna terveyssovellus APK
  Version3.6.3 (62)
  Aktualisiert17. Jan. 2022
  EntwicklerPihlajalinna
  IDcom.pihlapotilas
  Installationen50.000+
  KategorieApps, Gesundheit & Fitness

Lataa lääkäri taskuusi!

Etävastaanotto on avoinna klo 7–23 vuoden jokaisena päivänä ja pääset lääkärin etävastaanotolle ilman ajanvarausta alle minuutissa. Sovelluksella pääset keskustelemaan chatissa tai videoyhteydellä lääkärin kanssa. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptejä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman.

Etävastaanotolta saat avun moneen vaivaan

-Akne
-Allergia
-Erektio-ongelmat
-Ihottuma
-Luomet
-Päänsärky
-Vatsaoireet
-Silmätulehdus
-Sydänoire
-Virtsatietulehdus
-Ylähengitystieinfektio

Kaikki terveystiedot samassa paikassa

Terveyssovelluksessa voit myös varata aikoja lääkäriemme ja muiden asiantuntijoidemme vastaanotoille sekä nähdä tulevat käyntisi. Sovelluksessa pysyvät lisäksi tallessa aiemmat käyntisi, laboratoriotuloksesi, sairauslomatodistuksesi ja sähköiset reseptisi. Tarvittaessa pystyt myös perumaan tulevia varauksia.

Voit asioida yksityis-, työterveys- ja kunta-asiakkaana

Pihlajalinna terveyssovelluksessa on mahdollista asioida yksityis-, työterveys- ja kunta-asiakkaana. Tunnistamme automaattisesti mahdollisuutesi eri asiointirooleihin. Voit valita ennen etävastaanoton alkua, millä tavalla haluat asioida.
Etävastaanotto on avoinna yksityis- ja työterveysasiakkaille kello 7–23 vuoden jokaisena päivänä. Kunta-asiointi on mahdollista kunnan terveysaseman aukioloaikojen puitteissa.

Etälääkärin hinnat

Etävastaanotto on edullinen vaihtoehto verrattuna tavalliseen vastaanottokäyntiin. Käynnit veloitetaan luottokortilta. Sovelluksen lataaminen on maksutonta.
App Version
NamePihlajalinna terveyssovellus APK
Version3.6.3 (62)
Aktualisiert17. Jan. 2022
EntwicklerPihlajalinna
IDcom.pihlapotilas
Installationen50.000+
KategorieApps, Gesundheit & Fitness
APP-Screenshot
→
→
→
→
→